newsletter rss
Reevolutie – putin altfel
valoare
Prima metodă prin care estimezi inteligenţa unui conducător este aceea de a vedea ce fel de oameni îl înconjoară - Niccolo Machiavelii
Inscrie-te Login

“Catindații” pe care nici măcar nu-i votez

June 3rd, 2016 | Categorii: Blog, Home items, Uncategorized | adrian | Comenteaza

De ce? De ce îmi ies în cale candidații fix când sunt eu mai pornit împotriva lor? Acum câteva zile am promis că nu mai vorbesc despre Nicușor Dan, fix a doua zi l-am întâlnit la metrou și am stat de vorbă cu el. De fapt, sincer să fiu, nu a fost o discuție, a fost un soi de meci în care eu eram foarte pornit, l-am băgat în corzi și l-au salvat un reporter de la PROTV și un membru al campaniei. N-avea omul niciun răspuns la ceea ce mă ardea pe mine, argumentul lui suprem: „o să facem un parteneriat cu Poliția, CNADNR-ul, etc”. Era convins că se pot construi 50 km de șosea de centură ca să nu mai intre în oraș traficul de tranzit care este 30% din traficul total, e adevărat că nu imediat ci peste 3-4 ani. Haide, pe bune? Adică vrei să fi primar care se luptă cu sistemul și vrei să faci parteneriate cu niște instituții care sunt controlate de sistemul cu care zici că te lupți? Cam ce șanse de câștig crezi că poți avea?

Aseară am asistat la ping-pong-ul ăla cu sondajul. Vedeți postarea pe Facebook a lui Alexandru Tocilescu care, inițial, a confirmat ce spunea Nicușor Dan după care a revenit și a confirmat ce a spus Predoiu. Nicușor Dan ori este naiv (în privința asta cu firma care a făcut sondajul) ori nu spune lucrurilor pe nume (evit un cuvânt mai direct), și într-un caz și într-altul e rău pentru el.  Am zis că nu mai zic nimic despre Nicoșor Dan, are respectul meu pentru ceea ce a reușit când se lupta pentru București, acum pare că luptă pentru altceva. A, și mai e ceva, ce candidat serios ar putea să accepte mizeria aia de cântec făcut, parcă, pentru tătucul suprem. Gata, am zis că nu mai vorbesc despre Nicoșor Dan … :-) .

Al doilea „catindat” care mi-a ieșit în cale este Robert Turcescu, azi de dimineață, când duceam copiii la școală, mi-a ieșit în cale cu un mic alai. Întâmplarea face să fiu vecin, pe aceeași stradă, cu sediul central PMP, în fața sediului, pe trotuar, sunt parcate, în fiecare zi, mașini, multe și care nu lasă nici măcar un metru distanță (oricum, faza cu un metru este o imbecilă găselniță românească) așa că l-am întrebat pe stimabilul domn „catindat” cum se gândește el să aibă grijă de București dacă în fața clădirii în care intră zilnic nu reușește să organizeze lucrurile ca să se poată circula pe trotuar. Au băgat unii din staf niște scuze că de vină sunt oamenii care vin la grădiniță după care a găsit Turcescu soluția, o să le spună paznicilor să nu-i mai lase să parcheze așa. Păi nene, paznicii ăia își iau 5 lei la parcare, ești naiv? Am primit și un ziar cu Turcescu pe care l-am aruncat la coșul de gunoi pentru că nu aveam ce face cu el, Turcescu era în spatele meu, nervos, evident. Când m-am întors de la școală am dat din nou ochii cu Turcescu care împărțea ziare la Piața Romană, m-a mâncat din priviri… :-) .

Pe ăilalți doi, Predoiu și Firea nu i-am întâlnit, încă, dar, dacă i-aș vedea, i-aș întreba așa:

D-na Firea, peste Ateneu o să punem un banner cu Răpirea din Serai, aducem carpeta de la dumneata de acasă? La ce să mă aștept eu în București când l-ai făcut invidios până și pe Vali Vijelie cu aranjamentul din casa Pandele de care ești foarte mândră? Realizezi cât de țață ești? Pentru cititori, încercați să citiți țață fără diacritice … :-) .

La Predoiu e dificil pentru că nici măcar nu-și dorește să fie primar și atunci întrebarea ar fi: Băi nene, cum e să ți-o iei pentru ceva ce nici nu-ți dorești? E ca partida aia nereușită de sex din gluma foarte slabă spusă foarte prost de unul dintre candidați, nu spun care pentru că am spus că nu mai vorbesc despre el. Cum e să te duci ca animalul la abator? Și ce-i tot dai cu ăia 20.000 de angajați pe care zici că te pricepi să-i conduci, păi nu era vorba să faci treabă? Știi că asta înseamnă că din ăia 20.000 mai rămân maxim 5.000?

Bă, vouă nu vă e rușine?

Cam atât, pentru că eu nu mă duc la vot.

Comenteaza