newsletter rss
Reevolutie – putin altfel
valoare
Prima metodă prin care estimezi inteligenţa unui conducător este aceea de a vedea ce fel de oameni îl înconjoară - Niccolo Machiavelii
Inscrie-te Login

Ipocrizia lui Snowden

June 24th, 2013 | Categorii: Blog | adrian | Comenteaza

Snowden, un “mare” om care a dezvăluit ce măgărie face guvernul SUA. Dezvăluire făcută din spirit civic, din dorința de a atrage atenția că libertatea noastră este în pericol sau că nu mai există deloc. După ce a făcut acest gest nobil s-a “aruncat” în brațele “iubitoare” ale rușilor.

Dacă ceea ce face guvernul SUA este adevărat (și sunt convins că e adevărat) atunci cei vinovați pentru interceptările ilegale trebuie să plătească, nu există altă situație acceptată în această privință. Nimic nu justifică această măsură, lupta împotriva teroriștilor s-a transformat în lupta împotriva noastră și cu ocazia asta teroriștii au câștigat, este cât se poate de evident.

Pe de altă parte Snowden este un ipocrit ordinar, nu înțeleg cum un om care se bate pentru libertatea oamenilor ajunge să apeleze la “mila” rușilor. Tot cred că e mai bine în SUA decât în Rusia cu toate interceptările NSA și mai știu că SUA este, încă, țara în care a fost posibil ca un președinte să demisioneze din cauza unor practici ilegale și că, deși destul de rar, încă mai sunt condamnați cei care încalcă libertățile celorlalți (atunci când sunt prinși). Dacă Snowden ar fi rămas în SUA să se lupte pentru cauza lui ar fi avut tot respectul meu, altfel e doar un alt grenadier care și-a scăpat arma în chiloți, i-a explodat, dar el încă se dă mare bărbat.

Comenteaza