newsletter rss
Reevolutie – putin altfel
valoare
Prima metodă prin care estimezi inteligenţa unui conducător este aceea de a vedea ce fel de oameni îl înconjoară - Niccolo Machiavelii
Inscrie-te Login

Relativitatea moralei și ipocrizia tradiției

June 10th, 2013 | Categorii: Blog | adrian | Un comentariu

Am un principiu, nu mă interesează ce fac oamenii adulți în intimitatea lor (nu mă interesează nici cei care se exhibă prin ziare și la TV pentru că am alte lucruri mult mai bune de făcut decât să mă uit pe gaura cheii sau chiar prin ușa larg deschisă în viețile altora). Atât timp cât acțiunea a doi oameni adulți nu mă afectează sub nicio formă nu văd de ce trebuie să judec și să-mi dau cu părerea. Nu mă interesează dacă doi soți, bărbat și femeie, fac sex cu geamul deschis, cu el închis, dacă fac sex oral, anal sau manual, este fix problema lor, la fel de puțin mă interesează și ce mobilă își iau în casă și ce culoare au pereții lor, chiar dacă se vor găsi destui deștepți care să comenteze pe marginea efectului pe care îl are culoarea pereților asupra psihicului copiilor cuplului imaginar. Iar dacă în locul unui cuplu format dintr-o femeie și un bărbat ar fi două femei sau doi bărbați tot n-aș fi interesat.

Știu că se apelează la tradiție, la legile strămoșești pe care le încalcă acești “neoameni” pentru a-i demoniza dar un popor care a “generat” 10 milioane de avorturi în 30 de ani nu are cum să îmi țină morală, pentru că este depășit moral și trebuie să-și recapete virtuțile înainte de a-mi da lecții.

Nu sunt nici d-acord și nici împotriva căsătoriei între homosexuali, dacă nu se “scremeau” atâția moraliști pe internet nici nu aș fi adus în discuție subiectul dar cred că e mai bine să ne intereseze mai puțin ce fac alții și să ne vedem de viața noastră. De votat văd că tot votăm lepre, hoțomani, plângem după infractorii cu echipe de fotbal dar când vine vorba de homosexuali suntem foarte hotărâți. Adică, dacă mă înțelegi, nu avem o problemă cu hoții, nu avem o problemă cu mincinoșii, de fapt, nu pare să avem vreo problemă cu încălcarea celor 10 porunci (o nație cu o tradiție aparte) dar când vine vorba de homosexuali ne ia cu amețeala moralistă.

Comentarii

  1. doze says:

    sa faca ce vor,nu ma deranjeaza ca se casatoresc, insa mai putin copii. e adevarat, sunt destui homosexuali mult mai ok ca si oameni decat heterosexualii. insa, dupa cum stim toti, copiii copiaza tot de la adulti, heterosexualitate = normalitate. eu imi doresc cat mai multi barbati homosexuali in Romania :) .

Comenteaza