newsletter rss
Reevolutie – putin altfel
valoare
Prima metodă prin care estimezi inteligenţa unui conducător este aceea de a vedea ce fel de oameni îl înconjoară - Niccolo Machiavelii
Inscrie-te Login

Toate cutiile președintelui

October 14th, 2012 | Categorii: Blog | adrian | Un comentariu

Sunt președinte… la mine la bloc. Cum și de ce este o altă poveste. Zilele astea am schimbat cutiile poștale și zugraveala (veche de peste 20 de ani după cum observați în imaginea de mai jos).

Azi, duminică, eram la un restaurant cu familia când am primit telefon de la vecina de deasupra care mi-a comunicat că ea este foarte supărată pentru că numerotarea este de sus în jos (adică pe coloană) și nu, citez: “de la stânga la dreapta cum e la noi la români” . I-am explicat că așa s-a întâmplat și că mie nu mi se pare deloc o problemă. Ce a urmat a fost memorabil, mi-a spus că ea nu poate să-și găsească cu ușurință cutia poștală, sunt 27 de cutii, numerotate… :-) și că o să-și pună o altă cutie dacă nu schimbăm numerotarea.

Aștept să văd cum o să arate cutia ei poștală și dacă o să o numeroteze de la stânga la dreapta ca să o găsească mai repede… :-) .

Comentarii

  1. acspot says:

    Eu cred ca o judeci un pic cam aspru pe vecina. Dumneaei a fost obisnuita timp de 20 de ani sa isi identifice cutia postala dupa gradul de rugina si de indoire al tablei. Cromatica originala variata este si ea un element care ajuta la orientare chiar si in conditii de iluminare modeste.

    In noua situatie, in care cutiile nu mai sunt “ca la romani”, ci toate la fel si sistematizate, apare un sentiment de instrainare si pierdere a identitatii. Eu zic sa indoi un pic tabla si sa dai cu acid pe vopsea ca sa ajuti adevaratii romani sa isi gaseasca mai usor propria cutie postala.

Comenteaza